slaapcomfort nieuws

Breng de lente tot in uw slaapkamer

Breng de lente tot in uw slaapkamer! Haal uw dosis voorjaarsenergie uit fris bedlinnen! 

Tussen een paar aprilse buien door genieten we al van de eerste deugddoende lentestraaltjes. Ze brengen in de natuur alles weer op gang en geven ook onze eigen energie een extra boost. We willen er ten volle van genieten en halen het lentegevoel maar al te graag in huis, tot in de slaapkamer toe. Een van de gemakkelijkste manieren om die frisse zorgeloze sfeer in uw slaapkamer te introduceren is met nieuw beddengoed. Transformeer uw bed met dekbedovertrekken, plaids en kussens in frisse lentekleuren.  De kamer oogt lichter en maakt u vrolijk van zodra u er een voet binnenzet.

Lentefris bedlinnen

Zorg meteen ook voor wat afwisseling en zet uw bed regelmatig in het nieuw. Bij voorkeur met bedlinnen in een print of kleur die het lentegevoel oproept. Hoe vaak ververst u trouwens de lakens op uw bed? Sommigen doen dit wekelijks, anderen maken er geen punt van om dit maar om de twee à drie weken te doen. Één ding hebben we wel gemeen: we genieten er allemaal van om ’s avonds in een kraaknet, mooi opgemaakt bed met fris geurende lakens te stappen. We voelen ons dan beter bij het slapengaan en slapen ook iets langer. ’s Ochtends zijn we klaar om energiek al onze lenteprojecten aan te vatten.

Misschien begint u wel met een nieuwe lentelook voor uw slaapkamer en besluit u om een nieuw dekbedovertrek aan te schaffen en voortaan zeker wekelijks het bed te verversen. Al was het alleen maar om elke week te kunnen genieten van dat zalige frisse-lakens-gevoel …

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier