slaapcomfort nieuws

Caro Slaapcomfort stelt voor: matrassen, volledig op maat!

NIEUW ! Caro Slaapcomfort stelt voor: matrassen, volledig op maat! 

Een geïndividualiseerde matras die optimaal rekening houdt met uw lichaamsbouw en gewichtsverdeling. Een matras die je een ongestoorde nachtrust bezorgt en je ’s ochtends pijnvrij en volledig uitgerust doet ontwaken. Wie droomt daar nu niet van? De eerste stap die u moet zetten om deze droom te realiseren is een bezoek brengen aan Caro Slaapcomfort.

Personal Sleep Scan

Wij hebben uw persoonlijke, op maat gemaakte, matras uiteraard nog niet voor u klaarstaan. Wat wij wel doen is u haarfijn uitleggen wat een personal sleep scan inhoudt. Die is immers essentieel om uw rug- en slaaphouding te bepalen en vertelt ons hoe we uw ideale ergonomische matras moeten samenstellen. Wij hebben de keuze uit 12 verschillende materialen, elk met hun specifieke eigenschappen. Door ze gericht te combineren in de verschillende lagen en delen van de matras slagen wij er telkens in om aan de individuele slaapbehoeften van elke klant tegemoet te komen.

Elke matras bestaat uit een basis-, een ondersteunings- en een comfortlaag. De onderste laag zorgt voor de basisondersteuning en maakt de matras compatibel met elk type bedbodem. De middelste laag is aanpasbaar ter hoogte van de schouders, taille en heup en biedt ondersteuning op maat, daar waar u ze nodig heeft. De toplaag bepaalt u zelf, u weet namelijk beter dan wie ook wat voor u comfortabel aanvoelt. Het geheel werken we af met een anti-allergische afneembare matrashoes die makkelijk gewassen kan worden.

Breng ons een bezoek, vlij u neer op ons meet- en simulatiebed bed en geniet van de nieuwste technologieën om ook uw slaapkwaliteit naar een hoger niveau te brengen.

 

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier