slaapcomfort nieuws

Een matras aangepast aan je persoonlijke vormen

Omdat iedereen recht heeft op een goede nachtrust …

Kleding op maat, kasten op maat, zorg op maat en nu ook bij Caro slaapcomfort … slapen op maat. Rotsvast overtuigd van de kracht van slaap mikken we uitsluitend op slaapsystemen die u een optimale slaapervaring bieden.  Wij wensen u quality time toe, ook tijdens uw slaap.

Om in onze opzet te slagen kunnen we bijna niet anders dan gaan voor de Equilli matras, dé matras onder de matrassen. Ze is samengesteld volgens een vernuftig modulair concept, combineert meerdere lagen en verschillende materialen en houdt rekening met zowel uw slaaphouding, lichaamsvorm en gewichtsverdeling. Zo is de middelste laag aanpasbaar ter hoogte van de schouders taille en heup om ondersteuning te bieden daar waar u ze nodig heeft. Kortom, een matras op maat, ontworpen met uw comfort in het achterhoofd.

Samen met u gaan we op zoek naar de gepaste bedcombinatie. Voor persoonlijk slaapadvies ligt u bij ons alvast goed. Eerst even op het Equilli meet- en simulatiebed voor uw personal sleep scan. Dit uiterst precies meetsysteem brengt uw lichaam en slaaphouding netjes in kaart en bepaalt vervolgens de optimale samenstelling van uw matras. De Caro medewerkers begeleiden u stap voor stap naar een volledig gepersonaliseerde ergonomische matras die niet voor 100 maar voor 200% bij u past.

Om er echt zeker van te zijn dat u niet alleen tevreden met uw aankoop bij ons buitengaat maar ook nadien, nacht na nacht tevreden blijft bieden wij u het Equilli slaapcontract aan. Volledig gratis. Tot 12 maanden na uw aankoop kan u gratis modules laten aanpassen. Als dat geen service is!

 

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier