slaapcomfort nieuws

Flanellen lakens

De winter staat weer voor de deur. Om overdag de koude moeiteloos te trotseren zijn er de warme jassen, laarzen en fleecedekentjes; eventueel bijgestaan door een glas glühwein of een kop warme chocolademelk. Om ’s nachts van datzelfde warme knusse gevoel te kunnen genieten hebt u niet meer nodig dan een set flanellen lakens.

Flanel is gemaakt van los gesponnen garen. Wollen, katoenen of synthetische vezels vormen een superzachte één- of tweezijdig geruwde stof die makkelijk te onderhouden is. Het soepele flanel laat zich eenvoudig wassen en kreukt weinig zodat uw bed er altijd netjes gladgestreken bijligt.

Van zodra de temperatuur tijdens de nachtelijke uurtjes daalt zorgt flanellen bedtextiel voor een ongeëvenaard comfort. Het past zich erg snel aan uw lichaamstemperatuur aan. Goed nieuws voor wie een hekel heeft om in een koud bed te stappen! U kunt zich zalig tussen de zachte lakens laten glijden en van meet af aan genieten van de warmte.

Hebt u er al eens bij stilgestaan dat u met flanellen lakens ook geld bespaart? Vervang uw katoenen laken ’s winters door flanellen exemplaren. Combineer een flanellen overtrek met flanellen (hoes)lakens voor maximale warmte. Zet de verwarming gerust een graadje of twee lager en verlaag zo uw stookkosten.

Hippe kleurcombinaties en trendy motieven zeggen vaarwel tegen het oubollig imago van flanellen lakens. De mooie dekbedovertrekken fungeren voortaan als blikvanger in uw slaapkamer. Ze transformeren uw bed in een uitnodigend gezellig onderkomen om u heerlijk in te nestelen. Laat de koude nachten maar komen!

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier