slaapcomfort nieuws

Goede matras met personal sleep scan

Een fietsongeval werd Erik bijna fataal. Door een ongelukkige val verbrijzelde hij zijn heup. Enkele operaties en een maandenlange revalidatie moesten voor lichamelijk herstel zorgen. Ze zorgden echter niet voor een verkwikkende nachtrust die Eric en zijn vrouw broodnodig hadden om deze moeilijke periode door te komen.

Personal Sleep Scan

Ten einde raad klopten ze aan bij Caro slaapcomfort. We stelden hen de ’personal sleep scan’ van Equilli voor.  Die gaf ons een exact beeld van de drukpunten van Erik’s lichaam in slaaphouding. Het superflexibele Equilli systeem liet ons toe om de juiste inlegstukken te selecteren en de optimale matras voor dit duo samen te stellen. Zo konden we een einde maken aan hun rusteloze nachten. 

De matras op maat biedt ieder van hen de perfecte geïndividualiseerde lichaamsondersteuning. Van slaaptekort is voortaan geen sprake meer. Erik kan fris en monter de dag beginnen en heeft ’s ochtends geen last meer van een stijf en stram gevoel. Ook Regina ontwaakt ontspannen, energiek en fit.

Na een tijdje sprong Eric nog eens binnen. Hij vertelde ons dat hij niet meer constant vermoeid rondloopt en het nieuwe Equilli slaapsysteem nog dagelijks als een ware verlichting ervaart.

Mooie reacties als die van Eric en Regina. Wel, daar doen wij het voor. Hun verhaal motiveert ons om er elke dag weer voor te gaan. De nachtrust van onze klanten is onze zorg!

 

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier