Via een persoonlijke sleepscan tot de juiste oplossing komen

Matrassen

Opbouw van een Equilli Flex Equilli matras met 2 kernen in 1 hoes Equilli 1 persoonsmatras Equilli van en door wetenschappers Gelfresh , pocket medium Caro My Bed matrassen op uw lijf geschreven

Een goede matras?

Een goed bed begint bij een goede drager en dat kan een boxspring of een lattenbodem zijn. "Maar de matras is 80% van het slaapcomfort." Je kan dan ook nooit een goede matras kopen als je die niet hebt gevoeld. Matrassen zien er immers allemaal hetzelfde uit, dus een matras moet je beleven, testen. En dat leer ik mijn klanten. "Ik leer mijn klanten wat goed liggen is."

Goed advies en goede begeleiding krijg je dan ook alleen bij een slaapspecialist. Ik voel me dn ook op mijn best in wat ik noem 'mijn hoekje'. Tussen de matrassen van Caro My Bed en Equilli. "Het bekken is de zwaarste plek van het lichaam en de schouderzone is dan weer breed maar licht. Een matras waar de zonering overal gelijk is, werkt dan ook niet. Er bestaat nu eenmaal geen matras die voor iedereen goed is."

Equilli

Een exacte wetenschap is goed slapen niet maar met de matrassen van Equilli kom je er wel dichtbij. "Dr. Ir. Vincent Verhaert doctoreerde op het thema van ergonomisch slaapcomfort en ontwikkelde een matras met een modulaire opbouw waarmee je méér dan 15.000 verschillende matrassen kan maken: letterlijk helemaal op het lijf geschreven." Zelfs de slechte slapers (en die zijn kritisch als het over slaapcomfort gaat!) zeer tevreden met Equilli.

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier