slaapcomfort nieuws

Volg de nieuwste trend en geniet van optimaal slaapcomfort met een Visco Gel matras

De Visco traagschuimmatras werd heruitgevonden! Een baanbrekende technologie zorgt voor een ongestoorde nachtrust en superieur slaapcomfort. Traagschuim dat zich perfect aan uw lichaam aanpast; een pocketveren kern die zorgt voor de nodige ondersteuning en … een Visco Gel comfortlaag. Deze laatste heeft dankzij de temperatuur- en vochtregulerende gel een ruim ventilerend vermogen.

De goede basis van de matras zijn de pocketveren met puntelasticiteit. Als u een veertje indrukt van de mastra, blijven de anderen overeind. Uw rug heeft optimale ondersteuning door de verschillende pocketveren.
Visco is een drukverlagend schuim en neemt de pijnpunten weg. De gebruikte viscoschuim is van de nieuwe generatie en ademt voor de perfecte vochtcirculatie. De gelschuim is eveneens temperatuurregelend, en zorgt ook voor een zéér goede ventilatie. De hoes tenslotte is een zachte micro Tencel doorstikt met Aegis premium, dwz anti-huisstofmijt, anti-schimmel en vochtregulerend. Als u een druppel water zou laten vallen op het stof van de viscogel matras dan kan men onmiddellijk zien, dat deze druppel zich naar buiten verspreid om zo een snellere verdamping te hebben.

Alle goede dingen zitten in deze matras.

De Caro slaapcomfort zaakvoerder was vroeger CEO van Recor Bedding en stond mee aan de wieg van de ontwikkeling van Visco Gel matrassen. Hij kan u als geen ander adviseren bij de keuze van uw ideale matras.

En u, slaapt u al op een Visco Gel matras?

Individueel slaapadvies

Maak nu een  afspraak met onze slaapspecialist voor GRATIS slaapadvies
» Klik hier