Equilli
Over Caro Slaapcomfort

Goed slapen is een recht

Iedereen heeft recht op een goede nachtrust. En goed slapen, dat begint bij de juiste matras. Want ons lichaam komt tijdens onze slaap – dat is zo’n 8 uur per dag – rechtstreeks in contact met de matras. 

Slaapcomfort is belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Jouw goede nachtrust is onze grootste drijfveer. Want een bed dat bij je past, maakt een wereld van verschil. 

onze strategie

Kennis is onze troef

We zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen in je zoektocht naar het matras dat bij je past. Want wij kennen matrassen van binnen en van buiten. En dat mag je echt letterlijk nemen. Voor we deze winkel gestart zijn, hebben we ervaring opgedaan bij een fabrikant van bedden. Daar hebben we onderzocht welke materialen belangrijk zijn in een matras, wat die doen voor je lichaam en hoe we een matras kunnen verbeteren.

Na verschillende jaren in de bedrijvensector gewerkt te hebben, hebben we besloten om onze kennis te delen en Caro Slaapcomfort over te nemen. Hierdoor kunnen we de klanten persoonlijker helpen en raad geven. We hebben dan ook besloten om enkel Belgische merken in ons assortiment op te nemen waarvan wij denken dat zij een antwoord bieden op de wensen en noden van onze klanten.

Cozy,Apartment,Of,A,Business,Woman
equili ruggegraat
Kennis verruimen

Meten is weten​

Met kennis geraak je al ver, maar als je dat ook nog eens kan ondersteunen met wetenschap en cijfers, behaal je het ultieme resultaat. Vandaar dat wij het merk Equilli hebben opgenomen in ons assortiment. Via wetenschappelijk onderzoek hebben zij een formule bedacht om een matras op maat te maken. Via een drukscan bekijken we waar de drukpunten van jouw lichaam liggen zodat we perfect weten waar je meer of net minder ondersteuning nodig hebt. Als laatste kies je een toplaag. Deze laag kan hard, zacht of ventilerend zijn. We stellen als het ware een matras op maat op.

Als kers op de taart kan je ook kiezen voor de mogelijkheid om je persoonlijke matras binnen het jaar nog te wijzigen. Dit wil zeggen dat als je eventueel nog pijn hebt in je onderrug bijvoorbeeld, we een onderdeel vervangen waardoor je beter zal slapen.

testimonials

Wat klanten over ons zeggen

#zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow:after { border-color: #222222; } #zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow{ background-color: #222222; }#zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_669921087c5aa .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }