Equilli
gezellig en fijn slapen

Relaxen voor en tijdens het slapen

Slaapcomfort is belangrijk voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Jouw goede nachtrust is onze grootste drijfveer. Want een bed dat bij je past, maakt een wereld van verschil. 

Naast het vinden van een goed bed, is ook de slaapervaring belangrijk. Daarom ondersteunen wij ook met textiel, geur-accessoires en relaxzetels.  

Slaap onder mooie lakens

Slapen in stijl

Gaan slapen onder mooie, frisgewassen lakens is het beste wat er is. We hebben dan ook verschillende lakens zodat ieder zijn smaak kan vinden.  Zo kan je in de winter bij ons heerlijk zachte flanellen lakens vinden terwijl je in de zomer dunne, lichte lakens kan kopen. 

Lakens kopen mag dan wel een persoonlijke keuze zijn, toch kunnen we ook hier onze kennis met jou delen. Zo raden we aan om een hoge hoek te kiezen wanneer je een onderlaken koopt. Dit past mooier op de matras zodat deze niet meer los komt. 

Echte dons of synthetisch?

Donsdekens kiezen naar jouw gevoel

Er zijn twee soorten dekbedden: synthetische en echte dons. Beide soorten dekbedden kan je per seizoen kopen of 4-seizoens.
 
Of je nu een synthetische of een echte dons kiest, in beide gevallen is de vulling zeer belangrijk. Bij de echte donsdekbedden is het bijvoorbeeld belangrijk dat er minstens 90% dons in zit ten opzichte van veren.
 
Wanneer je een ganzen dekbed kiest, dan heeft je dekbed een groter donsvlokje. Dit heeft als gevolg dat je donsdeken lichter aanvoelt omdat je minder dons nodig hebt voor dezelfde warmte. 
 
Geur zorgt voor een ontspannen gevoel

Geur in je slaapkamer

Bij ons kan je ook verschillende geuren vinden. Bijvoorbeeld om je lakens ‘s ochtends een frisse geur te geven, of om je slaapkamer een aangename geur te geven. Geur is namelijk zeer bepalend voor je rustgevoel en dus ook voor je slaapcomfort. 

Relaxzetels, voor jong en oud

Relaxzetels om helemaal te ontspannen

Het is belangrijk om vlak voor het slapengaan te ontspannen en daar helpen onze relaxzetels bij.

Relaxzetels doen hun imago niet altijd eer aan. Veel mensen denken bij het woord ‘relaxzetel’ vaak aan oudere personen in hun comfortabele, maar minder mooie zetel. Niets is minder waar. Bij ons vind je moderne, strakke relaxzetels die ook zeer comfortabel en gemakkelijk in gebruik zijn.

Ons aanbod van de verschillende dekbedovertrekken